CENGİZ GÖKÇEK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ

CENGİZ GÖKÇEK KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ

Gaziantep'te Yeni Yılın İlk Bebeği 'Yakup'

Güncelleme Tarihi: 02/01/2018

GAZİANTEP'te, yeni yılın ilk dakikasında 3 kilo 600 gram ağırlığında dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeğine 'Yakup' ismi verildi.
Talip BOSTANCI ve ev hanımı Yüksel BOSTANCI çiftinin saat 00.01'de dünyaya gözlerini açan ilk bebeği 3 kilo 600 gram doğdu.Hastanemiz Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesin'nde normal doğumla dünyaya gelen bebeği hastanede ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet TAHMAZOĞLU, aileyi kutladı. TAHMAZOĞLU, minik bebeğe çeşitli hediyeler ve yarım altın hediye etti.
Talip BOSTANCI, yeni yılın ilk dakikasında doğan ilk bebeklerine kavuştukları için mutlu olduklarını belirtti.
İlk bebeğine kavuşan ve duygulanıp gözyaşı döken Yüksel BOSTANCI ise, oğluna 'Yakup' ismini verdiklerini söyledi.Mehmet TAHMAZOĞLU ' da aileyi tebrik ederek, çocuklarının vatana ve millete hayırlı bir evlat olması temennisinde bulundu.

WhatsApp Image 2018-01-01 at 17.51.15.jpeg

bebek.jpg